ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Αποζημίωση από τροχαίο ατύχημα

Νομικές συμβουλές και γνωμοδοτήσεις με συναλλαγή paypal

stefanos aslanidis dikigoros apozimioseon

Stefanos Aslanidis Law Office

Χρειάζεστε απλές νομικές συμβουλές;

Το γραφείο μας μπορεί να μελετήσει την υπόθεσή σας και να σας συμβουλέψει προφορικά για κάθε θέμα σχετικό με τα νομικά ζητήματα  με τα οποία ασχολούμαστε (τροχαία ατυχήματα, αναγκαστικές απαλλοτριώσεις). Εσείς θα κρίνετε εάν θα προχωρήσετε την υπόθεσή σας, ακόμη και εάν δεν θέλετε να αναθέσετε την υπόθεσή σας σε εμάς.

Στην εφαρμογή paypal που ακολουθεί θα δείτε πώς θα πρέπει να γίνει η προκαταβολή της αμοιβής μας.

Νομικές συμβουλές

Αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε την υπόθεσή σας και να σας πούμε προφορικά (όχι εγγράφως) τη γνώμη μας για κάθε ζήτημα τροχαίων ατυχημάτων ή αναγκαστικών απαλλοτριώσεων που σας απασχολεί, αφού προηγουμένως καταβάλετε την αμοιβή μας (300€ πλέον ΦΠΑ 24% 72,00€) μέσω Paypal εξοφλώντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή – αν διαθέτετε – με λογαριασμό paypal. Η πληρωμή μας θα γίνει σε επαγγελματικό τραπεζικό μας λογαριασμό στην Ελλάδα και θα λάβετε τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών. Εντός 3 εργασίμων ημερών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας πούμε τη γνώμη μας.

372,00 €

Εφόσον ολοκληρώσατε με επιτυχία τη συναλλαγή μέσω paypal, θα πρέπει να συμπληρώσετε την κατωτέρω φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας και με το ερώτημά σας. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημα σας μέσω mail μαζί με τα τυχόν έγγραφά σας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς μαζί σας για να σας  απαντήσουμε.

Χρειάζεστε έγγραφη νομική γνωμοδότηση;

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την έγκαιρη και έγκυρη σύνταξη γνωμοδοτήσεων επί των νομικών ζητημάτων με τα οποία ασχολούμαστε (τροχαία ατυχήματα, αναγκαστικές απαλλοτριώσεις). Εσείς θα κρίνετε πώς θα προχωρήσετε με την υπόθεσή σας, ακόμη και εάν δεν θέλετε να αναθέσετε την υπόθεσή σας σε εμάς.

Στην εφαρμογή paypal που ακολουθεί θα δείτε πώς θα πρέπει να γίνει η προκαταβολή της αμοιβής μας.

Νομική γνωμοδότηση

Αναλαμβάνουμε να γνωμοδοτήσουμε εγγράφως για την υπόθεσή σας, εφόσον προηγουμένως καταβάλετε την αμοιβή μας (2.000€ πλέον ΦΠΑ 24% 480,00€) μέσω Paypal εξοφλώντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή – εφόσον διαθέτετε – με λογαριασμό paypal). Η πληρωμή θα γίνει σε επαγγελματικό τραπεζικό μας λογαριασμό στην Ελλάδα και θα λάβετε τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών. Εντός 3 εργασίμων ημερών θα σας στείλουμε την έγγραφη γνωμοδότησή μας.

2.480,00 €

Εφόσον ολοκληρώσατε με επιτυχία τη συναλλαγή μέσω paypal, θα πρέπει να συμπληρώσετε την κατωτέρω φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας και με το ερώτημά σας.  Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημα σας μέσω mail μαζί με τα τυχόν έγγραφά σας. Σύντομα θα λάβετε την έγγραφη  γνωμοδότησή μας.

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη προς το γραφείο μας.

Δικηγορικό Γραφείο Ασλανίδη Στέφανου

Αρέσει σε %d bloggers: