ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Αποζημίωση από τροχαίο ατύχημα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Καλωσήρθατε!!! Αυτό δεν είναι ένα ακόμη blog για τη διαφήμιση των (αληθινών;;;) δικαστικών επιτυχιών ενός ακόμη ειδικού δικηγόρου τροχαίων ατυχημάτων!

Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά site και blog που διαφημίζουν τις «απίστευτες επιτυχίες» των υπέρ – ειδικών δικηγόρων για τα τροχαία ατυχήματα που θα καθιστούσαν περιττή την ανάλωση ακόμη και του χρόνου που απαιτείται για να οργανωθεί ένα blog από ένα δικηγόρο που σέβεται τον εαυτό του και δεν μπορεί να σπαταλά το χρόνο της επαγγελματικής του εργασίας.

Εμείς εδώ δεν διεκδικούμε την πατρότητα κάθε δικαστικής επιτυχίας. Θέλουμε απλώς να δημοσιεύουμε, να επισημαίνουμε και να αναλύουμε νομικά θέματα αποζημιώσεων από τροχαίο ατύχημα όπως εμφανίζονται μέσα από αποσπάσματα δικαστικών αποφάσεων, τα οποία κρίνουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Σημαντικό δεν είναι να μάθετε σε ποιες δίκες συμμετείχαμε. Σημαντικό είναι να πληροφορείστε για ενδιαφέροντα ζητήματα όπως θα αναδεικνύονται μέσα από δικαστικές αποφάσεις επί αγωγών τροχαίων ατυχημάτων.

Έτσι, εάν παρ’ ελπίδα εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα, αφενός θα είστε ενήμεροι για τις αποζημιώσεις των τροχαίων ατυχημάτων, αφετέρου θα μπορείτε να διακρίνετε τον ενήμερο γύρω από το τροχαίο ατύχημα δικηγόρο.
Στο sadlegal.gr θα προσπαθούμε να σας δίνουμε μία πρώτη ιδέα για το ποιες μπορεί να είναι οι αξιώσεις αποζημίωσης ενός θύματος τροχαίου ατυχήματος και πού κυμαίνονται. Ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε, εάν βρεθείτε στη δυσάρεστη και απευκτέα αλλά όχι και τόσο σπάνια θέση του θύματος τροχαίου ατυχήματος να αντιληφθείτε έγκαιρα τι δικαιούστε, πόσο και γιατί, και να προφυλαχθείτε από δυσάρεστες, οικονομικά επώδυνες, μη αναστρέψιμες περιπέτειες! Και, επίσης, να αντιληφθείτε γιατί χρειάζεστε ειδικό δικηγόρο αμέσως μετά το τροχαίο ατύχημα και πάντως γιατί τον χρειάζεστε το ταχύτερο δυνατόν.

Επίσης, επειδή εδώ εμάς δεν μας φοβίζουν αλλά μας αρέσουν τα «παράξενα» θέματα, θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε ασυνήθιστες υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων που δεν θα βρείτε εύκολα σε άλλα site (σοβαρότατοι τραυματισμοί και αναπηρίες από τροχαία, απώλεια εισοδημάτων λόγω μόνιμης αδυναμίας εργασίας στο μέλλον, καταστροφή οχήματος εποχής αυτοκινήτου «αντίκας», αποζημίωση συνεπιβάτη υπαίτιου οδηγού, αλλοδαπή άδεια οδήγησης, διατροφή ανηλίκου τέκνου λόγω θανάτου της μητέρας του σε τροχαίο, αποζημίωση για την περιποίηση που παρέχει η οικογένεια στον τραυματία σαν αποκλειστική νοσοκόμα του  κλπ)

Εάν το θελήσετε, μπορούμε να τα συζητούμε κιόλας! Το blog μου είναι φιλόξενο! Είστε ευπρόσδεκτοι να σχολιάσετε, να ρωτήσετε ή και να συζητήσουμε είτε μέσω του blog είτε με απευθείας επικοινωνία ή και συνάντηση στο γραφείο μας!!!

Διατηρώ δικηγορικό γραφείο από το 1997 και (ελπίζω αλλά και πραγματικά πιστεύω ότι) αναλαμβάνω μεθοδικά, οργανωμένα και υπεύθυνα υποθέσεις τροχαίων  ατυχημάτων, εργατικών διαφορών, αναγκαστικών απαλλοτριώσεων ακινήτων και ζητημάτων καταναλωτή (με τράπεζες, εταιρίες κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας, εμπορικές επιχειρήσεις κλπ), με τα οποία ασχολούμαι απόλυτα εξειδικευμένα.

Από το 1997 δικηγορώ καθαρά ως δικηγόρος ακροατηρίων («μαχομένη δικηγορία»). Ήθελα και πιστεύω ότι πέτυχα μέσα από τα  χρόνια που πέρασαν να βοηθήσω τους πελάτες μου και και τους δυνητικά υποψήφιους πελάτες μου να βρουν τον (ει)ΔΙΚΟ τους δικηγόρο και να τον εμπιστευτούν.

Το blog αυτό αποτελεί τη μία ηλεκτρονική όψη του sadlegal. Η άλλη ηλεκτρονική μας όψη βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του δικηγορικού μου γραφείου sadlegal.net , στην οποία θα ήταν τιμή μου να σας φιλοξενήσω.
Παράλληλη διατηρώ και το blog sadlegal.com όπου αναλύουμε και συζητάμε το δεύτερο αντικείμενο που μας αρέσει να ασχολούμαστε, τα ζητήματα αποζημιώσεως από αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτου όπως εμφανίζονται σε ενδιαφέρουσες δικαστικές αποφάσεις.

Και για το τέλος οι συστάσεις: Είμαι ο Στέφανος Ασλανίδης του Δημητρίου, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, εγγεγραμμένο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με αριθμό μητρώου 20419. Διατηρώ δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα, επί της οδού Ιπποκράτους 10 – 12, στον 1ο όροφο. Τα τηλέφωνα του γραφείου μου είναι το 2108232179 και το 2108232556. Το κινητό μου τηλέφωνο για επείγουσες περιπτώσεις είναι το 6932658881 και η διεύθυνση του mail μου aslanidis@ath.forthnet.gr

Για περισσότερες πληροφορίες για το δικηγορικό μου γραφείο σας περιμένω στο site μας https://sadlegal.gr ή στο γραφείο μου.
Φιλικά,

Στέφανος Ασλανίδης | Δικηγόρος ειδικός για τροχαία ατυχήματα

Εάν θέλετε να επικοινωνήσουμε μέσω του blog, απλώς συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας:

 

41 σκέψεις σχετικά με το “ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: